Udstilling

Udstilling i Galleriet på Nibevej i Aalborg – 17 og 18 sep. 2016

Dette er min første udstilling i galleriet her på Nibevej, og jeg glæder mig.

Jeg glæder mig så meget til, at byde dig indenfor i mit galleri her den kommende weekend, hvor vi er 4 kunstnere der udstiller.

Der vil være så mange malerier, at beskue, i mange forskellige stilarter, størrelser, farver og priser. Og kan godt love dig det bliver et besøg værd 🙂

Jeg vil gerne præsentere dig for de 3 gæste udstillere.

Gæste udstillerne er Aase Christensen, Birgit Pedersen, Inge Louise Nielsen, de kalder sig Malerinderne og kan følges på facebook.

Det er 3 meget kreative kvinder, med stor livserfaring, lyst til at skabe og være kreative på hver deres måde. De følger med tiden, søger udfordringer og lader sig inspirere… kom og se hvad de kan, du vil blive overrasket 🙂

 

Vi glæder os alle til at se dig.

Der er fri entre og vi byder på et lille glas 🙂

 

Du får 25% rabat på male og kunstterapi sessioner, ved personlig booking i weekenden.

Ved tilmelding af nyhedsbrev – får du også rabat på mine malerier.

 

Blog indlæg i samme kategori:

Helle Bejlegaard

Jeg er autodidakt billedkunstner og har malet og udforsket farver og maleri i mere end 10 år. Er du interesseret i mine malerier? eller vil du have undervisning i maleriet? Så er du kommet det rette sted, for det handler ikke kun om at male, det handler også om mod til at turde og tror på du kan.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

error

Nu kan du også følge mig på :)