Udstilling

Udstilling, Åben galleri i Aalborg

Jeg havde ikke set det komme, men alle mine malerier kommer hjem.

Derfor vil jeg benytte lejligheden til at holde kunst udstilling – åben Galleri på søndag d. 29. juni fra kl. 14.

Der er også mulighed for, at gå en tur i min kreative have og hus, og se hvordan jeg har indrettet mig med genbrug og farver.

Her kan du se 3 nye malerier – se alle de abstrakte malerier her.

Abstrakt maleri by Maleen Rosel Abstrakt malerie by Maleen Rosel Abstrakt maleri by Maleen Rosel

Helle Bejlegaard

Jeg er autodidakt billedkunstner og har malet og udforsket farver og maleri i mere end 10 år. Er du interesseret i mine malerier? eller vil du have undervisning i maleriet? Så er du kommet det rette sted, for det handler ikke kun om at male, det handler også om mod til at turde og tror på du kan.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

error

Nu kan du også følge mig på :)