Referencer – andre siger,

 

Køb af abstrakt maleri:

De abstrakte malerier trænger virkelig ind under huden på mig. Deres farve sammensætning og dybde giver et helheds indtryk som virkelig giver mig lyst til at se nærmere efter, og som betager mig, og samtidig kan undre mig, det jeg længe efter, kan finde nye fantasier og motiver. Det abstrakte maleri er det første jeg ser om morgenen når jeg slår øjnene op, og det gør mig glad hver eneste gang jeg ser på det. For mig har det været vigtigt at finde de farver som gør mig glad, og samtidig tilfredsstiller mit behov for indtryk, Og med den indlevelse hun har med sin kunst, kan jeg kun anbefale hendes malerier. Uanset hvilke farver man er til, de er virkelig et studie værd.
– Charlotte

 

Levering af et bestillings maleri:

Vi fik billedet i går. Det var pakket meget fint og forsvarligt ind, så ingen problemer.
Motivet er rigtigt fint, og ligesom vi kunne ønske os.
Det har været nemt, bekvemt og fint, at handle hos dig. Vi føler os godt behandlet, og sikkerheden har der ikke været problemer med. Vi anbefaler dig gerne, hvis nogen er i “markedet” for billedkunst.
– Niels

 

Kunstterapi/maleterapi:

Helle Maleen Rosel har gennem kunstterapien hjulpet mig til, at sætte nogle arbejdsrelaterede problem stillinger på plads. Dette har sidenhen været en stor lettelse for mig, da jeg nu føler jeg endelig kan lægge det bag mig. Helle er rigtig dygtig til, at stille de rigtige spørgsmål hvilket for mig var en stor øjenåbner. Jeg var overrasket over, at jeg kunne SE mit liv så tydeligt i mit maleri. Jeg havde aldrig prøvet kunstterapi før og må sige, det er en terapi form der virker.
– Ann

Simone – Hun blev så glad fordi hendes mor købte en Kom og mal session til hende. Simone har en drøm om, at blive en stor sangerinde og det ville hun gerne male. Maleriet blev et symbol på hendes drøm, om at tro på den og aldrig give op.

 

Maleundervisning:

Jeg synes, at der var en rigtig fin opbygning og indhold i kurset – for mig som var nybegynder. Der var en fin balance ml. teori, maling og socialt samvær. Jeg vil helt sikkert anbefale dette kursus til andre.
Helle Maleen Rosel er en dygtig, jordnær og inspirerende underviser. Undervisningen har givet mig mod på at fortsætte med at udvikle og forbedre mig.
– Maria

Super fin indhold og opbygning af kurset. Fik en god introduktion til at male inklusiv tips til at arbejde med komplementærfarver mm. Rigtig god pædagogisk formidling.
– Mette

Isabel og jeg har afsluttet vores malerkursus i farvelære i dag hos Helle Maleen Rosel, hun er fantastisk til at undervise og forklare, hun giver gode tips, kommer med konstruktiv kritik på en venlig måde, og der er aldrig noget med “Nu skal vi have fart på, ellers når vi det ikke”. Jeg kan varmt anbefale Helle Maleen Rosel som underviser.
– Lis