Billedkunstner-Helle-Bejlegaard

Det bedste sted at se på farver er i naturen, der kan vi se alle de harmoniske farver på alle årstider.

Når jeg maler eksperimenterer og leger jeg med farverne, farver kan skabe rolige og harmoniske men også dramatiske og spændende malerier. Farver betyder alt og jeg bliver glad af at arbejde med farver.

 

Om min malerejse

Jeg startede med at male i 2009 ikke fordi jeg havde ønsket det, men fordi min mor gav mig nogle akryl farver og et staffeli i fødselsdagsgave. Jeg var gået ned med stress og manglede noget der kunne give mig lidt ro og fordybelse. Uden nogen form for kendskab til det at male, kastede jeg mig over maleriet og jeg har malet lige siden.

Der gik ikke så lang tid inden jeg syntes jeg havde behov for at lære mere, tilmeldte mig derfor malekurser på aftenskolerne i Aalborg, og købte undervisning af andre kunstnere. Jeg har deltaget på male-retreats og kurser i kunstterapi. Alt sammen noget der har bidraget til at udvikle mig som billedkunstner.

 

Om at være billedkunstner

Det hele startede som en hobby og udviklede sig til at blive mere professionelt, med udstillinger rundt i landet og i dag undervise jeg andre i det abstrakte maleri.

Som barn tegnede jeg meget, men mit maleri har altid holdt sig indenfor det abstrakte, ekspressive og farverige kunst. Der kan jeg lege og eksperimentere med farver, teknikker, kul m.m. på lærred eller papir. Tænker der bliver jeg lidt endnu 🙂

 

Kærlig hilsen
Helle Bejlegaard