Nyt maleri

Landskabsmaleri i blå og grønne farver

Abstrakt-landskabsmaleri-Helle-Bejlegaard

Landskabsmaleri er som at tage naturen med indenfor

Jeg elsker disse blå og grønne farver der ligesom danser sammen i et yndigt flow. Faktisk synes jeg også det er meget beroligende og meditativt at se på.

Landskabsmaleriet måler 100×100 cm

Abstrakt-landskabsmaleri-Helle-Bejlegaard
HB19081 – 100×100 cm

Interesseret i køb kontakt Helle Bejlegaard

Se mit udvalg af ledige malerier her.

Helle Bejlegaard

Jeg er autodidakt billedkunstner og har malet og udforsket farver og maleri i mere end 10 år. Er du interesseret i mine malerier? eller vil du have undervisning i maleriet? Så er du kommet det rette sted, for det handler ikke kun om at male, det handler også om mod til at turde og tror på du kan.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

error

Nu kan du også følge mig på :)