Galleri & Atelier på Nibevej 124, Drastrup, Aalborg SV

Det var en drøm der gik i opfyldelse d. 1. september 2015, da jeg flyttede alle min abstrakte malerier ind i den gamle købmandsgård i Drastrup. og startede mit eget galleri.

Det er en gammel bygning fra år 1900, det er råt med synlige gamle mursten vægge, men også hyggeligt. Der er en ro og stilhed i galleriet, og ingen forstyrrelser når man skal udfolde sig og skabe de abstrakte malerier.

Det er min legeplads, et fantastisk sted til at udfolde sig kreativt, og god plads til udstillinger af egne akstrakte malerier, men også andres malerier. Kontakt mig hvis du er interesseret i at udstille hos mig.

Jeg tilbyder i mit galleri:

  S   M

Vil du male? P

 

Velkommen til galleri / Atelier Helle Bejlegaard

Sådan så det ud lige efter det blev taget i brug, galleriet forandrer sig løbende om der er udstillinger af abstrakte malerier eller til male-workshop KOM OG MAL. Det er egne malerier du kan se på billederne, nogle af de abstrakte malerier er solgt.

[huge_it_gallery id=”4″]

Udstilling af mine abstrakte malerier.

Her kan du se hvor jeg tidligere har udstillet – søger du malerier til udstilling hos dig?  

 

Læs også blog indlæg for GALLERI