Udstilling

Galleri Aalestrup, kunstudstillingen med ny kunstner

Helle-Bejlegaard-kunstudstiller-Galleri-Aalestrup

Ny kunstudstilling i Galleri Aalestrup i marts og april 2019.

I galleri Aalestrup bliver der jævnligt skiftet kunstnere, og jeg er én af de udvalgte her i marts og april måned 2019.

Kig ind og se mine nyeste abstrakte malerier i Galleri Aalestrup. Galleriet er åben fredag, lørdag og søndag hele året… og bestemt et besøg værd, der er noget for enhver smag.

Helle Bejlegaard

Jeg er autodidakt billedkunstner og har malet og udforsket farver og maleri i mere end 10 år. Er du interesseret i mine malerier? eller vil du have undervisning i maleriet? Så er du kommet det rette sted, for det handler ikke kun om at male, det handler også om mod til at turde og tror på du kan.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

error

Nu kan du også følge mig på :)