Diverse

Det ekspressive maleri og undervisning

Jeg elsker denne form for maleri – at male ekspressiv (udtryksfuldt)

At der er fart på gør nemlig dette, at du ikke når at tænke… tænke på om det nu er rigtigt det du laver, eller om farverne er gode sammen.

2 malerier i process, de er 80×120 cm.

Det er en helt ny måde for mig at male på, for der er samtidig sket andre ting med mine malerier, årsagen er sikkert at jeg er blevet meget inspireret af de to kendte maler Willem de Kooning og Franz Klein.

I næste weekend skal jeg undervise på malekurset MOD og MALERI hos FOKUS i Aalborg.

Som altid når jeg skal undervise, har jeg brug for at eksperimenter med og lege med farverne. Prøve noget nyt eller finde andre værktøjer jeg kan anvende, det synes jeg er lykkedes meget godt. Faktisk i den grad at jeg gerne vil male mere af samme ekspressive malerier.

Kan du lide det?

Kom med på malekurset, så skal jeg lære dig at male ekspressive malerier 🙂
Kurset kan du læse mere om her.

E-mail
Facebook
Facebook
Pinterest
Pinterest
LinkedIn
Instagram

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *