Farver

Black friday og tilbud på malerier

Abstrakt-maleri-Helle-Bejlegaard

Black friday

Er dagen i dag  ikke bare en amerikansk trend nogle danskere benytter sig af for at få solgt en del varer her op til jul?

 

Black fridag

Mine malerier sælges til priser hvor alle kan være med – hele året.

 

Der er ikke tilbud i dag på black fridag

Men du er altid velkommen til at kontakte mig og give et bud på et af mine abstrakte malerier. Da mit ønske er at male abstrakte malerier og det kræver plads, vil der kommer malerier på tilbud. Du er velkommen til at følge med, det eneste du skal gøre at tilmelde dig mit nyhedsbrev.

 

PS. Maleriet er nok det mest sorte maleri jeg har lavet – i dagens anledning. Du kan se maleriet her.

Helle Bejlegaard

Jeg er autodidakt billedkunstner og har malet og udforsket farver og maleri i mere end 10 år. Er du interesseret i mine malerier? eller vil du have undervisning i maleriet? Så er du kommet det rette sted, for det handler ikke kun om at male, det handler også om mod til at turde og tror på du kan.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

error

Nu kan du også følge mig på :)