Farver

Black friday og tilbud på malerier

Abstrakt-maleri-Helle-Bejlegaard

Black friday

Er dagen i dag  ikke bare en amerikansk trend nogle danskere benytter sig af for at få solgt en del varer her op til jul?

 

Black fridag

Mine malerier sælges til priser hvor alle kan være med – hele året.

 

Der er ikke tilbud i dag på black fridag

Men du er altid velkommen til at kontakte mig og give et bud på et af mine abstrakte malerier. Da mit ønske er at male abstrakte malerier og det kræver plads, vil der kommer malerier på tilbud. Du er velkommen til at følge med, det eneste du skal gøre at tilmelde dig mit nyhedsbrev.

 

PS. Maleriet er nok det mest sorte maleri jeg har lavet – i dagens anledning. Du kan se maleriet her.

E-mail
Facebook
Facebook
Pinterest
Pinterest
LinkedIn
Instagram

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *